СУПИ

Мій улюблений інгредієнт цього сезону: гарбуз

Осінь — це час гарбуза, і я просто не можу пройти повз нього! Один із моїх улюблених рецептів — крем-суп із гарбуза.


Інгредієнти:

1 кг гарбуза (очищений і нарізаний кубиками)
1 середня цибуля
2 зубчики часнику
500 мл овочевого бульйону
200 мл кокосового молока
Спеції: коріандр, куркума, паприка

Готуємо
Обсмажити цибулю та часник до золотистого кольору.
Додати гарбуз, спеції й залити бульйоном. Варити до м’якості.
Збити в блендері, додати кокосове молоко.
Подавати з підсмаженими насінням гарбуза та трішки паприки.

Гармонійний смак і текстура цього супу — справжня насолода на холодні вечори!

Shpakova 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *