ЗАКУСКИ,  ОСНОВНЕ

Запечений гарбуз із журавлиною, фетою та цибулею-шалотом

 Соковитий, яскравий і неймовірно ароматний гарбуз у поєднанні з солонуватою фетою, кислою журавлиною та ніжною цибулею-шалотом створює неймовірний смак, що додасть барв будь-якому осінньому столу!

Інгредієнти:

Гарбуз — 500 г
Цибуля-шалот — 5-6 штук
Журавлина (свіжа або заморожена) — 100 г
Сир фета — 50 г
Оливкова олія — 2 ст.л.
Свіжий розмарин
Сіль та перець — за смаком
Покроковий рецепт:

Очистіть гарбуз від шкірки та наріжте його на скибочки товщиною 1-2 см. Викладіть на деко, змащене оливковою олією.

Полийте гарбуз та цибулю-шалот оливковою олією, додайте гілочки розмарину, посоліть і поперчіть за смаком.

Розігрійте духовку до 200°C. Запікайте гарбуз із цибулею протягом 20-25 хвилин, поки він не стане м’яким і злегка карамелізованим.

За 5 хвилин до кінця приготування додайте журавлину на деко, щоб вона прогрілася та пустила сік.

Вийміть гарбуз із духовки, посипте розкришеною фетою та додайте ще трохи свіжого розмарину для аромату.

Подавайте страву теплою, насолоджуючись поєднанням солодкого, кислого та солоного смаків!

Цей гарбуз стане чудовим доповненням до основної страви або навіть самостійною закускою

Shpakova 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *