М’ясо до Різдвяного столу. Свинина з абрикосами
М’ясо за найкращим рецептом. Шукаєте рецепти м’яса до святкового столу? маю кілька цікавих ідей. Сьогодні і наступні кілька днів буду публікувати м’ясні рецепти. Стежте)
СВИНИНА З АБРИКОСАМИ
1,5 кг свинини одним шматком
2 ч.л сушеного чебрецю
250 г кураги
60 мл олії
125 мл бульйону
200 г консервованих абрикосів (персиків) у сиропі
сіль, перець
Курагу промити і на 15-20 хв в невеликій посудині залити окропом. окріп злити
М’ясо промити, обсушити, зачистити, натерти сіллю і перцем, присипати чебрецем. Надати шматку м’яса правильної овальної форми, за потреби зафіксувати шматок дерев’яними шпажками.
Зробити на м’ясі три поздовжні надрізи та вставити і них підготовану курагу. М’ясо з курагою щільно обв’язати кулінарною ниткою, шпажки видалити.
Духовку нагріти до 190 градусів. М’ясо змастити олією, перекласти у форму та запікати 1 год 30 хв, часто поливаючи соком, що утворився у формі, і бульйоном.
Викласти до м’яса консервовані фрукти, полити м’ясо невеликою кількістю сиропу. Запікати м’ясо з фруктами ще 20 хв
Хай смакує знаменито!