Гідропонічний салатний концепт Neon Greens (USA)
Цей інноваційний ресторан, орієнтований на салати, вирощує власний салат прямо на місці за допомогою гідропонної ферми. Концепт робить акцент на сталості, гіперлокальному сорсингу та свіжості, створюючи унікальний досвід для гостей, який поєднує їх з джерелом їжі.
Ключові інсайти:
- Салат вирощується безпосередньо у ресторані, скорочуючи харчові кілометри майже до нуля.
- На фермі вирощують більше 80ти різних салатів.
- Дві гідропонні ферми розташовані у допоміжному приміщенні, прибудованому до ресторану, а піднятий догори конвеєр доставляє салат по сусідству після того, як його зібрано.
- Система використовує на 90% менше води, ніж традиційні методи фермерства, підкреслюючи відданість екологічній сталійності.
- Компанія не вирощує жодної продукції, крім салату. Салат є найбільш урожайним і швидкозростаючим продуктом.
- Компанія також компостує більшість своїх відходів і використовує тільки перероблений пластик.
Концепт дозволяє гостям спостерігати за процесом вирощування, підсилюючи досвід і прозорість.
Компактна гідропонна система займає мінімум місця, роблячи її масштабованою та придатною для міського середовища.
А ще в них прикольний сирний хліб 😉
Попередня
Noma анонсували Ocean Season 2025
Найсвіжіше