НОВИЙ РІК,  ОСНОВНЕ,  РІЗДВО

М’ясо до Різдвяного столу. Свинина з абрикосами

 М’ясо за найкращим рецептом. Шукаєте рецепти м’яса до святкового столу? маю кілька цікавих ідей. Сьогодні і наступні кілька днів буду публікувати м’ясні рецепти. Стежте)

СВИНИНА З АБРИКОСАМИ

1,5 кг свинини одним шматком

2 ч.л сушеного чебрецю

250 г кураги

60 мл олії

 125 мл бульйону

200 г консервованих абрикосів (персиків) у сиропі

сіль, перець

Курагу промити і на 15-20 хв в невеликій посудині залити окропом. окріп злити

М’ясо промити, обсушити, зачистити, натерти сіллю і перцем, присипати чебрецем. Надати шматку м’яса правильної овальної форми, за потреби зафіксувати шматок дерев’яними шпажками.

Зробити на м’ясі три поздовжні надрізи та вставити і них підготовану курагу. М’ясо з курагою щільно обв’язати кулінарною ниткою, шпажки видалити.

Духовку нагріти до 190 градусів. М’ясо змастити олією, перекласти у форму та запікати 1 год 30 хв, часто поливаючи соком, що утворився у формі, і бульйоном.

Викласти до м’яса консервовані фрукти, полити м’ясо невеликою кількістю сиропу. Запікати м’ясо з фруктами ще 20 хв

Хай смакує знаменито!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *