НОВИЙ РІК,  ОСНОВНЕ

Рецепт каре ягняти з пряними травами та соусом

 Інгредієнти:

Каре ягняти – 1 кг
Часник – 4 зубчики
Розмарин – 2 гілочки
Чебрець – 1 гілочка
Оливкова олія – 2 ст. л.
Сіль, перець – за смаком

Для соусу:
Червоне вино – 200 мл
М’ясний бульйон – 100 мл
Вершкове масло – 50 г
Мед – 1 ст. л.
Приготування:

Замаринуйте каре з олією, часником і травами.
Обсмажте до рум’яної скоринки і доведіть в духовці до готовності (10-15 хв при 180°C).
Приготуйте соус: випаріть вино з бульйоном, додайте мед і масло.
Подавайте каре з соусом.

Подача: Прикрасьте свіжими травами та квітами для ресторанної естетики.

Shpakova 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *