КНИГИ Список літератури для приватного кухаря Рекомендую кілька книг для приватного кухаря, які допоможуть вдосконалити навички та зрозуміти бізнес-аспекти: «The Professional Chef» — Culinary Institute of America: Основний підручник для професійних кухарів.«Kitchen Confidential» — Ентоні Бурден: Інсайдерський погляд на життя кухарів.«Salt, Fat, Acid, Heat» — Самін Носрат: Про основи смакової гармонії.«Culinary Artistry» — Доріан Грінспен: Як створювати меню та розуміти поєднання смаків.«The Flavor Bible» — Карен Пейдж: Вивчення інгредієнтів і їх поєднань.Ці книги стануть корисними як для технічних знань, так і для творчого розвитку! Shpakova 2024 Попередня Система планування Бенджаміна Франкліна Найсвіжіше Мій улюблений інгредієнт цього сезону: гарбуз Залишити відповідь Скасувати коментарВаша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *Ім'я * Email * Сайт Зберегти моє ім'я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. Коментар Δ